Basisschool Angela


NIEUW! DAGELIJKS PEUTEROPVANG VAN 6.30 TOT 19.00 UUR!

Wee-Play Kinderopvang en Kindante als bestuurder van de Angelaschool vinden het belangrijk dat de Angelaschool zich kan doorontwikkelen als Kindcentrum met een aanbod voor kinderen tot ca. 12 jaar dat past bij de behoeftes van ouders. Daarom hebben we samen besloten dat met ingang van 11 mei het aanbod peuteropvang (voor kinderen van 2 tot 4 jaar) zal worden uitgebreid naar 5 dagen per week, en geopend zal zijn van 06.30 uur tot 19.00 uur. We zullen nog meer op elkaar gaan aansluiten in het werken met thema's en activiteiten. De peuters raken hierdoor al bekend in school en met de leerkrachten.

Voor de peuters die dat nog nodig hebben wordt een rustruimte ingericht, zodat zij hun middagdutje kunnen doen.

 

Vanwege de coronacrisis is het nog niet duidelijk wanneer deze uitbreiding van onze opvang van start gaat. Wilt u meer informatie? Neem contact op via deze site, met de locatiemanager (zie beneden), stuur een mailtje naar info@wee-play.nl of neem contact op met onze locatie in Echt, 0475-212282.


Wij bieden peuteropvang, VSO en NSO aan in het schoolgebouw.

  • VSO: op maandag, dinsdag en donderdag van 6.30 uur tot 8.30 uur (bij voldoende animo ook op woensdag en vrijdag)
  • NSO: op maandag, dinsdag en donderdag tot 19 uur. Op woensdag en vrijdag halen wij de kinderen op en worden zij opgevangen bij onze SportBSO De Brak, op het  Leisurepark In de Bandert in Echt. Een pedagogisch medewerker rijdt mee, zodat de kinderen altijd een vertrouwd gezicht zien als ze uit school komen. Zie ook ons vervoersprotocol.
  • Vakantie-opvang: tijdens de schoolvakanties is deze locatie gesloten, en zijn de kinderen welkom bij onze SportBSO De Brak. Kijk voor het vakantieprogramma bij agenda.
  • Peuters: op maandag en donderdag van 8.30 uur tot 12 uur, toegankelijk voor alle kinderen van 2 t/m 4 jaar. Voordeel is dat de peuters de school al leren kennen. Wij werken met het peuterprogramma Uk & Puk. Onze pedagogisch medewerkers op deze groep hebben een VVE-diploma.

Wij mogen gebruik maken van de gezamenlijke hal, de schoolbibliotheek, de speelzaal en de buitenspeelruimte.

 

Ook tijdens studiedagen kunt u gebruik maken van opvang op onze SportBSO De Brak.   Locatie

Wee-Play, locatie BS Angela

Harlindestraat 10

6101 DS Echt

E-mail: info@wee-play.nl

Tel: 06-45897295

Locatiemanager: Kitty Huizinga

E-mail: kitty@wee-play.nl

Tel: 06-21686071

LRKP-nummer BSO Angela: 292250630

LRKP-nummer peutergroep Angela: 231207657