SportBSO de Brak in Echt

Locatie geopend voor noodopvang tijdens corona-maatregelen

Hier vindt u meer informatie.


Vanaf 8 januari 2018 bieden wij in het Leisurepark in Echt onze SportBSO aan. Waarom? Uit steeds meer signalen blijkt dat kinderen te voorzichtig worden opgevoed en dat ze zelf moeten kunnen ontdekken. Kinderen dienen zelf te leren om gevaren in te schatten en hierop te anticiperen. Er wordt gesteld dat wij als volwassenen hier niet voldoende gelegenheid voor geven, omdat we alle risico’s willen inperken. Dit alles heeft uiteindelijk het nodige effect op de ontwikkeling van kinderen. Wij zien dit ook terug, onder andere in de motorische vaardigheden van de kinderen.

Een buitenschoolse opvang gericht op sport lijkt ons hiervoor de uitgelezen mogelijkheid.

 

Overige informatie 

Wij brengen de kinderen naar school en halen de kinderen van school op. Een pedagogisch medewerker rijdt mee, zodat de kinderen altijd een vertrouwd gezicht zien als ze uit school komen. Zie ook ons vervoersprotocol.Locatie

Wee-Play SportBSO de Brak

Sportpad 7

6101LJ Echt

E-mail: info@wee-play.nl

Tel: 06-17279724

BSO-coördinator: Kitty Huizinga (kitty@wee-play.nl)

 

LRKP-nummer Echt BSO: 144212870

 

Parkeren:

U kunt het beste het Sportpad (links naast het zwembad, richting de tennisbanen) oprijden. Dan bij de rotonde rechtdoor. U komt dan bij de parkeerplaatsen achter All-in Echt terecht. Deze parkeerplaats is altijd open tijdens onze openingstijden.