Agenda


September 2019


De ouderactiviteiten behorende bij het eerste thema van dit schooljaar komen er weer aan.  Ouders/verzorgers of opa's en oma's zijn van harte welkom in de groep van hun kleintje om hieraan mee te doen. De data zijn als volgt:

24-09-2019:  peutergroep Posterholt

26-09-2019: Bumba en Nijntje, Thaalpad in Echt

30-09-2019: peutergroep Angelaschool

10-10-2019: peutergroep Montfort

Meer info en aanmelden via het mailadres van de groep. Tot dan!


Juli 2019


De zomervakantie komt er aan! Voor onze BSO-ers is een leuk en gevarieerd vakantieprogramma in elkaar gezet. Dus ook al moeten papa en mama werken, de kids komen niets te kort! Bekijk hier het hele programma.


Mei 2019


11 mei 2019 van 14 uur tot 17 uur

Open dag op onze locatie in Posterholt! Kom gezellig een kijkje nemen en tegelijkertijd knuffelen met de dieren van de mobiele kinderboerderij. Ook is er een ballonnenclown,  kun je cupcakes versieren en nog veel meer! Voor de kinderen is er popcorn en ranja, en voor de volwassen natuurlijk een kopje koffie of thee met wat lekkers.


April 2019


Ouderactiviteit peutergroepen Echt

Op vrijdag 19 april zullen de peuters (groepen Mega Mindy, Smurfen en Woezel & Pip) het thema "Ziek zijn" afsluiten met een ouderactiviteit. Er is iemand uitgenodigd om wat te vertellen over dit thema, en er zal een leuke activiteit plaatsvinden. Alle kinderen zijn van harte welkom met hun papa, mama, opa of oma, dus ook de kinderen waarvoor op deze datum geen opvang is gereserveerd. De koffie staat klaar!

Geitje op bezoek!

Op dinsdag 9 april komt een jong geitje van Kinderboerderij 't Brombemke een bezoekje brengen aan ons kinderdagverblijf in St. Odiliënberg!

Voorlezen Boekstartcoach

Op dinsdag 9 april komt de Boekstartcoach voorlezen bij de peuters op onze locatie in St. Odiliënberg.

Op maandag 22 april is Wee-Play gesloten.

Wij wensen iedereen een vrolijk Pasen!

Meivakantie

Van maandag 22 april tot en met vrijdag 3 mei is het meivakantie en staan er weer allerlei leuke activiteiten op het programma voor onze BSO-ers. Bekijk hier het hele programma!