Agenda


December 2018


Op maandag 24 december en maandag 31 december sluiten onze locaties om 17:00 uur!

 

Het jaar 2018 zit er alweer bijna op. Wij wensen alle ouders, kinderen en medewerkers hele fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond 2019!

 

Petra & Judith

Wee-Play Kinderopvang

Vakantieprogramma BSO kerst 2018-2019

Het vakantieprogramma voor onze BSO-ers vinden jullie hier

 

Op woensdag 12 december aanstaande, van 18:30 uur tot 20:00 uur, organiseren we weer onze jaarlijkse lichtjestocht! Alle kinderen van St. Odiliënberg, Posterholt en Vlodrop zijn met hun ouder(s), verzorger(s), opa(s) en oma(s) van harte welkom om met ons mee te lopen. Aansluitend vindt er een kerstborrel plaats met wafels en warme chocomel!

Wil je meedoen? Meld je dan voor 5 december aan bij één van de pedagogisch medewerkers of mail naar anette@wee-play.nl.

Tot dan! (P.s. neem een lampionnetje mee!)


November 2018


HELAAS GAAT DE MARKT VANWEGE TE WEINIG AANMELDINGEN NIET DOOR!

 

4 november 2018 van 10.00 uur tot 12.00 uur

Kinderkleertjes en speelgoedmarkt 

 

Kom op zondag 4 november aanstaande tussen 10.00 en 12.00 in het Atrium van onze locatie in Echt, Thaalpad 29, lekker snuffelen tussen alle kinderkleertjes en speelgoed. Handig zo vlak voor Sinterklaas!

 

Natuurlijk kunt u ook zelf een tafel huren: voor € 15,- mag u uw kleding en speelgoed aanbieden (markt gaat door vanaf 10 aanbieders). Wij regelen een tafel waar u uw spullen op kunt zetten.


Oktober 2018


Het thema "Welkom Puk" loopt bijna ten einde. In onze peutergroepen Smurfen en Mega Mindy in Echt wordt ter afsluiting op donderdag 11 oktober van 9.00 uur tot 10.00 uur een ouderactiviteit georganiseerd, waarvoor alle ouders of opa's en oma's van harte zijn uitgenodigd. U bent van harte welkom om samen met uw (klein-)kind het ochtendritueel met Puk mee te maken. Graag even aanmelden via mail naar smurfen@wee-play.nl of megamindy@wee-play.nl. Tot dan!


September 2018


Vakantieprogramma BSO herfst 2018

Het vakantieprogramma voor onze BSO-ers vinden jullie hier

 


Augustus 2018


Start nieuwe thema  "Welkom Puk!"
Vanaf volgende week zitten de (meeste) vakanties er alweer op. Voor veel kinderen is het weer even wennen, en natuurlijk starten er ook nieuwe kinderen. Daarom beginnen we met het voorstellen van Puk en het wennen van de kinderen aan elkaar en de groep. Waar ligt alles? Wat is het ritme van de groep? 

 


Juni 2018


Vakantieprogramma BSO zomer 2018

Het vakantieprogramma voor onze BSO-ers vinden jullie hier

 

Dinsdagochtend 19 juni: (Ouder)activiteit in St. Odiliënberg:

 

Opa's, oma's, papa's en mama's zijn van harte welkom om samen met ons muziek te maken met "Muziek voor Ukkies" (kijk voor meer informatie op hun facebookpagina Muziek voor Ukkies). De ochtend duurt van 10.00 uur tot 11.15 uur.

 

Aanmelden voor deze ochtend kan bij de eigen groep van uw kind, bij voorkeur per mail via ieniemienie@wee-play.nl en elmo@wee-play.nl.

 

 

 

 

 

Zondag 17 juni: vaderdag!

 

Er wordt momenteel natuurlijk hard gewerkt door alle kids om een mooi cadeautje voor al die lieve papa's te knutselen! De een heeft daar wat meer zin in dan de ander, maar uiteindelijk maken alle dikke kussen en knuffels het helemaal goed. De cadeautjes komen in de loop van deze week mee naar huis, dus mama's: verstop ze goed voor papa!

 


April 2018


Donderdag 19 april: (Ouder)activiteit:

Lieve opa’s en oma’s, wij organiseren een high-tea en u bent van harte uitgenodigd!

 

Het thema “Ik en mijn familie” loopt bijna ten einde en daarom willen wij het thema graag feestelijk afsluiten met een high-tea samen met alle opa’s en oma’s.

 

Wanneer: Donderdag 19 april.

Tijdstip: Van 09.30 – 10.30 uur

Locatie: Op de groep van uw kleinkind

 

U kunt zich aanmelden bij de eigen groep van uw kleinkind bij voorkeur per mail: smurfen@wee-play.nl, megamindy@wee-play.nl, woezelenpip@wee-play.nl

 

Wij hopen op veel aanmeldingen voor deze gezellige activiteit.

 

Alle kinderen zijn met één opa of oma van harte uitgenodigd. De zorg van de kinderen die geen plek hebben gereserveerd voor de betreffende datum, blijft bij de opa of oma liggen. De kinderen die deze ochtend de opvang bezoeken, zullen tijdens de activiteit begeleid worden door de bekende pedagogisch medewerksters. 

 

Vakantieprogramma Meivakantie

 

Het BSO programma voor de eerste week van de meivakantie vinden jullie hier. Het programma van de andere 2 weken zal komende week op de website geplaats worden. Het is namelijk zo dat de meivakantie niet voor alle scholen gelijk is ( 23-4-2018 / 4-5-2018 of van 30-4-2018 / 11-5-2018) vandaar dat er een programma is voor 3 weken.

Mocht u gebruik willen maken van opvang tijdens de meivakantie dan kunt u BSO aanvragen tot uiterlijk 8 april, deze datum geldt voor beide vakantie mogelijkheden ! Aanvragen die na deze datum binnen komen worden geaccordeerd op basis van beschikbaarheid.

 

BSO kunt u aanvragen per dagdeel. Wij wensen jullie alvast een fijne meivakantie toe. 

 

Wee-Play is op 27 april: Koningsdag gesloten.


Maart 2018


Ouderactiviteit: Vrijdag 30 maart van 10.30 - 11.15 uur

We hebben rondom het thema: “Ik en mijn familie” al heel wat leuke activiteiten gedaan. Het Paasfeest is bij uitstek een feest om samen met je familie te vieren, daarom willen wij samen met u en de kinderen een gezellige activiteitenochtend organiseren. Thema: “ik en mijn familie vieren Pasen ”.

Deze ouderactiviteit zal gehouden worden op vrijdag 30 maart 2018 van 10.30 uur tot 11.15 uur. Alle kinderen zijn met één ouder of verzorger van harte uitgenodigd.

De zorg van de kinderen die geen plek hebben gereserveerd voor de betreffende datum, blijft bij de ouder of verzorger liggen. De kinderen die deze ochtend de opvang bezoeken, zullen tijdens de activiteit begeleid worden door de bekende pedagogisch

medewerksters. U kunt zich aanmelden via: ieniemienie@wee-play.nl en elmo@wee-play.nl. Heeft u nog vragen over deze activiteit, dan horen wij dit uiteraard graag.

 

Daarom bent u op zondag 18 maart van harte welkom op onze locatie in St. Odiliënberg van 14.00 uur tot 17.00 uur.

 

Deze dag is tevens de geluksdag van de Gemeente Roerdalen . Natuurlijk doen wij hier aan mee. Het thema: Klein geluk met onze kleintjes!

Wat gaan we allemaal doen?  We bieden verschillende activiteiten aan voor de kinderen.  Zo kan er geknuffeld worden met de dieren uit de mobiele kinderboerderij, is er de mogelijkheid om te knutselen, kan er geschminkt worden en nog veel meer. Verder staat er iets lekkers klaar voor jong en oud. Kortom kom dit gezellig samen met ons vieren op 18 maart. Wij zien uit naar jullie komst!


Januari/Februari 2018


Carnavalsvakantie

Op 12 en 13 februari zijn wij gesloten i.v.m. de carnaval. Vanaf woensdag 14 februari zijn alle kinderen weer van hart welkom. Voor de BSO-ers hebben we weer leuke activiteiten bedacht. Bekijk hier het programma voor de carnavalsvakantie.

 

Extra knutselmaterialen nodig

Voor de activiteiten tijdens de carnavalsvakantie zijn we erg blij als jullie zelf knutselmaterialen meenemen zoals; wc-rollen, keukenrollen, eventueel schoendozen of lege pakken drinken, kranten, lege flessen of andere voorwerken die bekleed kunnen worden met papier-maché. 

 

Nationale Voorleesdagen 2018

Van woensdag 24 januari t/m 3 februari 2018 gaan de Nationale Voorleesdagen 2018 van start. Natuurlijk doen wij hier ook aan mee! Het belooft een gezellige week te worden met veel leuke activiteiten. Het prentenboek Ssst! De tijger slaapt” staat centraal; dit boek is verkozen tot prentenboek van het jaar. Er vinden op 29 en 31 januari ouderactiviteiten plaats.

 

- De groepen mega mindy, smurfen en woezel en pip zijn van harte welkom op 31 januari.

Op woensdag 31 januari vanaf 9:30 uur bent u van harte welkom om samen met uw kind te komen kijken en luisteren. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers. De activiteiten zullen plaatsvinden in de groep van ‘De Smurfen’ Ook de kinderen van Woezel en Pip zullen hierbij aansluiten. Wilt u met uw kind(eren) deelnemen aan deze activiteit? Meld u aan bij de pedagogisch medewerkster of stuur een mail naar megamindy@wee-play, smurfen@wee-play of woezelenpip@wee-play.nl

  

- De groepen elmo, ieniemienie en tommie zijn van harte welkom op maandag 29 januari.

Op maandag 29 januari vanaf 9.30 uur bent u van harte welkom om samen met uw kind te komen kijken en luisteren. We maken er een gezellige dag van met o.a. een voorleesbuffet. We zullen de tafel mooi dekken met lekker eten. De hele dag zal in het teken van voorlezen staan. De kinderen mogen een knuffeldier meenemen (graag voorzien van naam).

Meld u vóór 19 januari bij de desbetreffende groepen elmo@wee-play.nl ,ieniemienie@wee-play.nl of tommie@wee-play.nl

 

Voor alle ouderactiviteiten geldt dat alle kinderen zijn met één ouder of verzorger van harte welkom zijn, dus ook de kinderen

waarvoor deze datums geen opvang is gereserveerd. De zorg van de kinderen die geen plek hebben gereserveerd voor de betreffende datum, blijft bij de ouder/ verzorger liggen. De kinderen die deze ochtend de opvang bezoeken, zullen tijdens de activiteit begeleid worden door de bekende pedagogisch medewerksters.

  

8 januari opening SportBSO

Op 8 januari openen wij onze eerste SportBSO de Brak in Echt. Elke maand vindt u op onze website het activiteitenprogramma.

 Wat gaan we allemaal doen in januari? Bekijk ons programma.