Agenda


Juli 2019


De zomervakantie komt er aan! Voor onze BSO-ers is een leuk en gevarieerd vakantieprogramma in elkaar gezet. Dus ook al moeten papa en mama werken, de kids komen niets te kort! Bekijk hier het hele programma.


Mei 2019


11 mei 2019 van 14 uur tot 17 uur

Open dag op onze locatie in Posterholt! Kom gezellig een kijkje nemen en tegelijkertijd knuffelen met de dieren van de mobiele kinderboerderij. Ook is er een ballonnenclown,  kun je cupcakes versieren en nog veel meer! Voor de kinderen is er popcorn en ranja, en voor de volwassen natuurlijk een kopje koffie of thee met wat lekkers.


April 2019


Ouderactiviteit peutergroepen Echt

Op vrijdag 19 april zullen de peuters (groepen Mega Mindy, Smurfen en Woezel & Pip) het thema "Ziek zijn" afsluiten met een ouderactiviteit. Er is iemand uitgenodigd om wat te vertellen over dit thema, en er zal een leuke activiteit plaatsvinden. Alle kinderen zijn van harte welkom met hun papa, mama, opa of oma, dus ook de kinderen waarvoor op deze datum geen opvang is gereserveerd. De koffie staat klaar!

Geitje op bezoek!

Op dinsdag 9 april komt een jong geitje van Kinderboerderij 't Brombemke een bezoekje brengen aan ons kinderdagverblijf in St. Odiliënberg!

Voorlezen Boekstartcoach

Op dinsdag 9 april komt de Boekstartcoach voorlezen bij de peuters op onze locatie in St. Odiliënberg.

Op maandag 22 april is Wee-Play gesloten.

Wij wensen iedereen een vrolijk Pasen!

Meivakantie

Van maandag 22 april tot en met vrijdag 3 mei is het meivakantie en staan er weer allerlei leuke activiteiten op het programma voor onze BSO-ers. Bekijk hier het hele programma!


Maart 2019


KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij) is het enige goede doel in Nederland dat onderzoek doet naar álle vormen van kinderkanker. Daar wilt u toch ook uw "koekje" aan bijdragen? 

 

De maand maart is omgetoverd tot de 'nationale bak-maand voor KiKa', en samen met alle kinderen van Nederland bakt ook Wee-Play voor KiKa! Onze peuters in Echt en St. Odiliënberg, en ook de BSO in St. Odiliënberg doet mee. Dus bij deze een oproep aan alle papa's, mama's, opa's, oma's, familieleden, buren en vrienden om de baksels te komen proeven en te kopen, om zo KiKa te steunen! Steunen kan ook via de actiepagina van KiKa. Voor locatie St. Odiliënberg klik hier, voor locatie Echt klik hier.

 

Alvast heel hartelijk dank voor uw bijdrage!

 

 

 


Puk viert carnaval! Daarom is Wee-Play gesloten op maandag 4 en dinsdag 5 maart 2019. Vanaf woensdag 6 maart staan Puk en ons team weer voor u en uw kind klaar.

 

Wea winse uch eine sjoane vasteloavendj!

Vakantieprogramma carnavalsvakantie BSO

Van 4 tot en met 8 maart hebben onze BSO-ers vakantie. Ook al is het een korte week, toch hebben we ook deze week weer een leuk vakantieprogramma voor de BSO kids in petto. Lees hier wat ze allemaal gaan doen!

 


December 2018


Op maandag 24 december en maandag 31 december sluiten onze locaties om 17:00 uur!

 

Het jaar 2018 zit er alweer bijna op. Wij wensen alle ouders, kinderen en medewerkers hele fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond 2019!

 

Petra & Judith

Wee-Play Kinderopvang

Vakantieprogramma BSO kerst 2018-2019

Het vakantieprogramma voor onze BSO-ers vinden jullie hier

 

Op woensdag 12 december aanstaande, van 18:30 uur tot 20:00 uur, organiseren we weer onze jaarlijkse lichtjestocht! Alle kinderen van St. Odiliënberg, Posterholt en Vlodrop zijn met hun ouder(s), verzorger(s), opa(s) en oma(s) van harte welkom om met ons mee te lopen. Aansluitend vindt er een kerstborrel plaats met wafels en warme chocomel!

Wil je meedoen? Meld je dan voor 5 december aan bij één van de pedagogisch medewerkers of mail naar anette@wee-play.nl.

Tot dan! (P.s. neem een lampionnetje mee!)