Agenda

Meivakantie

Carnavalsvakantie

Kerstvakantie

Herfstvakantie


Programma Carnaval / Voorjaarsvakantie 2021 BSO


Programma Kerstvakantie 2020 BSO


Programma Herfstvakantie 2020 BSO


Van 13 juli tot en met 21 augustus hebben de basisscholen weer vakantie! De komende vakantie zal er voor sommige kinderen wellicht anders uit zien als anders. Misschien ben je wel de hele vakantie thuis.  Dan hebben wij ook voor jou een boel leuke activiteiten bedacht. Kom naar onze vakantie-BSO: hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Bekijk hier ons programma, en meld je snel aan!


Juni 2020


MODDERDAG!

Komende maandag 29 juni is het weer nationale Modderdag, en alle locaties van Wee-Play doen hier aan mee.  Overal zijn leuke activiteiten met modder gepland. 

Dus trek je oude kleren en schoenen aan, en kom lekker mee kliederen en knoeien! Psst.....een extra setje reservekleding is fijn!


December 2019


Lichtjestocht

De feestdagen komen er weer aan! Dit willen wij graag met jullie vieren met een lichtjestocht op donderdag 12 december 2019, van 18.30 tot 20.00 uur. Alle kinderen zijn met hun ouder(s) of verzorgers van harte uitgenodigd op onze locatie in St. Odiliënberg. Tijdens deze lichtjesoptocht gaan we gezellig samen een tochtje maken door het dorp. Als jullie thuis nog een lampion/lampje hebben om mee te nemen tijdens de tocht, is dat natuurlijk erg leuk! Aansluitend vindt er een kerstborrel plaats met wafels en warme chocolademelk . Willen jullie met jullie kind(eren) deelnemen? Meld je dan aan voor 10 december bij een van de pedagogisch medewerksters of

stuur een mail naar anette@wee-play.nl ! 

Openingstijd op kerstavond en oudjaarsavond

Op kerstavond en oudjaarsavond willen wij onze medewerkers ook graag op tijd naar huis laten gaan om zich op deze gezelligste avonden van het jaar voor te bereiden. Daarom zijn wij op deze avonden om 17 uur gesloten. Denkt u aan het afmelden van uw kind(eren) vanaf 17 uur op deze dagen? Namens alle medewerkers hartelijk dank!

Programma kerstvakantie BSO

Het jaar loopt ten einde en de kerstvakantie staat voor de deur. Nog even, en we beginnen aan 2020! We hebben voor onze BSO-ers een leuk en actief programma voor deze laatste 2 weken van het jaar samengesteld.  Bekijk gauw hier het programma en meld uw kind aan! 


Oktober 2019


Ouderavond over zindelijkheid

 

Op maandag 28 oktober aanstaande, van 19.15 uur tot 20.30 uur, organiseren de peutergroepen in Echt (Smurfen- en Mega Mindy-groep) een ouderavond over zindelijkheid.  Onze medewerkers geven informatie over de verschillende fasen van zindelijkheid, het stimuleren van en de stappen naar zindelijkheid en hoe om te gaan met belonen en terugval. Natuurlijk is er alle ruimte voor het stellen van vragen.

Wilt u aan deze avond deelnemen, meldt u dan uiterlijk maandag 21 oktober aan bij een van de pedagogisch medewerkers of klik hier

 


September 2019


De herfstvakantie komt er alweer aan! Voor onze BSO-ers hebben we natuurlijk weer een leuk vakantieprogramma gemaakt, met een heleboel verschillende activiteiten! Zo gaan we bijvoorbeeld naar het Blotevoetenpad in Brunssum, en wordt er geknutseld en gesport! Bekijk gauw hier het programma en meld uw kind aan! 

De ouderactiviteiten behorende bij het eerste thema van dit schooljaar komen er weer aan.  Ouders/verzorgers of opa's en oma's zijn van harte welkom in de groep van hun kleintje om hieraan mee te doen. De data zijn als volgt:

24-09-2019:  peutergroep Posterholt

26-09-2019: Bumba en Nijntje, Thaalpad in Echt

30-09-2019: peutergroep Angelaschool

10-10-2019: peutergroep Montfort

Meer info en aanmelden via het mailadres van de groep. Tot dan!


Juli 2019


De zomervakantie komt er aan! Voor onze BSO-ers is een leuk en gevarieerd vakantieprogramma in elkaar gezet. Dus ook al moeten papa en mama werken, de kids komen niets te kort! Bekijk hier het hele programma.


Mei 2019


11 mei 2019 van 14 uur tot 17 uur

Open dag op onze locatie in Posterholt! Kom gezellig een kijkje nemen en tegelijkertijd knuffelen met de dieren van de mobiele kinderboerderij. Ook is er een ballonnenclown,  kun je cupcakes versieren en nog veel meer! Voor de kinderen is er popcorn en ranja, en voor de volwassen natuurlijk een kopje koffie of thee met wat lekkers.


April 2019


Ouderactiviteit peutergroepen Echt

Op vrijdag 19 april zullen de peuters (groepen Mega Mindy, Smurfen en Woezel & Pip) het thema "Ziek zijn" afsluiten met een ouderactiviteit. Er is iemand uitgenodigd om wat te vertellen over dit thema, en er zal een leuke activiteit plaatsvinden. Alle kinderen zijn van harte welkom met hun papa, mama, opa of oma, dus ook de kinderen waarvoor op deze datum geen opvang is gereserveerd. De koffie staat klaar!

Geitje op bezoek!

Op dinsdag 9 april komt een jong geitje van Kinderboerderij 't Brombemke een bezoekje brengen aan ons kinderdagverblijf in St. Odiliënberg!

Voorlezen Boekstartcoach

Op dinsdag 9 april komt de Boekstartcoach voorlezen bij de peuters op onze locatie in St. Odiliënberg.

Op maandag 22 april is Wee-Play gesloten.

Wij wensen iedereen een vrolijk Pasen!

Meivakantie

Van maandag 22 april tot en met vrijdag 3 mei is het meivakantie en staan er weer allerlei leuke activiteiten op het programma voor onze BSO-ers. Bekijk hier het hele programma!