Baby

Structuur en regelmaat is erg belangrijk, zeker voor de allerkleinsten. Als u uw kind brengt nemen we samen eventuele bijzonderheden door. Ook vragen wij aan u hoe een normale dag van uw kind verloopt. Wij zorgen ervoor dat bij ons de dag volgens dezelfde structuur verloopt. Vanaf 6 weken mogen kinderen bij ons naar de opvang komen. Om het voor uw kind zo vertrouwd mogelijk te maken vragen wij u om een knuffel en/of speen mee te geven. Als u aan het einde van de dag uw kind komt ophalen, wordt de dag ook nog kort met u doorgenomen. Daarnaast vindt u ook nog alle informatie in het online ouderportaal. Hierin staat een samenvatting van die dag. Ook vindt u hier precies in terug wanneer en hoelang uw kind heeft geslapen, gegeten en is verschoond. Geeft u borstvoeding? Dan hebben wij nog een aantal tips voor u zodat u uw kind met een gerust hart kunt brengen.

Peuter 2 t/m 4 jaar

Wij bieden op verschillende locaties peuteropvang aan. Deze peuterspeelzalen zijn voor alle peuters. Wij werken met het programma Puk & Ko. Dit is een gecertificeerd programma voor Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE). Heeft uw kind een VVE- indicatie? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Schoolgaande kinderen

Wij bieden op verschillende basisscholen en andere locaties voor- en naschoolse opvang aan. Zo kunt vanaf 7.00 uur bij ons terecht. Wij houden rekening met de ontwikkelingsfase en belevingswereld van uw kind. Schoolgaande kinderen hebben een intensieve dag achter de rug. Er zijn geen verplichtingen. Wij bieden activiteiten aan maar uw kind kan zelf bepalen waar zij op de moment behoefte aan heeft. Ook kan het huiswerk bij ons worden gemaakt. Bij mooi weer gaan wij uiteraard naar buiten.

Een schoolvakantie is bij ons ook een vakantie!

Wij bieden een aangepast programma met leuke uitdagende activiteiten en uitstapjes aan. Het programma is elke vakantie anders. Een aantal weken voor de schoolvakantie delen wij het programma met u via ons ouderportaal. Wij werken altijd met een thema dat past bij de vakantie. Op deze manier bieden wij een intensiever programma aan zodat uw kind geprikkeld wordt om op een leuke manier zijn vrije tijd in te vullen. U kunt uw kind aanmelden via uw eigen ouderportaal. Doe dit wel op tijd zodat wij het programma op de komst van uw kindje kunnen afstemmen.