Wij willen het u nog gemakkelijker maken, met onze           Wee-Play app!

Het regelen van de opvang voor uw kind(eren) wordt nu nog makkelijker, met onze Wee-Play app. Waarom een app? Iedereen heeft het druk genoeg. Een computer is niet altijd in de buurt maar een mobiele telefoon hebben de meeste mensen binnen handbereik. Zo kunt u uw opvang altijd en overal regelen. Maar er is meer…

 

Onze Wee-Play app is meer dan een online reserveringssysteem

 

We gaan nog een stapje verder. De app is meer dan alleen een online reserveringssysteem. Hoe fijn is het om inzicht te krijgen in wat uw kind allemaal doet op een dag. Via deze app houden medewerkers u via een persoonlijk, online logboek op de hoogte. U kunt altijd inloggen en bekijken hoe het met uw kind(eren) gaat. En niet alleen via tekst maar ook via foto’s.

 

Waar vindt u de Wee-Play app?

 

In de Apple store en Google Play kunt u de app downloaden. Hiervoor dient u eerst aan ons door te geven dat u gebruik wilt maken van de app. Zodat wij uw persoonlijk account kunnen activeren. Omdat er door ons ontwikkelingskosten zijn gemaakt vragen wij aan alle ouders die gebruik willen maken van de Wee-Play app een éénmalige bijdrage van 10 euro. Dit zijn de kosten per gezin en niet per kind. Maken meerdere kinderen van u gebruik van onze opvang dan vindt u deze allemaal terug in de app. Voor deze bijdrage kunt u de app onbeperkt downloaden, dus u kunt deze op meerdere mobiele apparaten installeren. Nieuwe ouders betalen de kosten voor de app direct bij inschrijving.

 

Ja, ik wil graag gebruik maken van de app

 

Stuur een mail maar info@wee-play.nl. Zodra wij deze hebben ontvangen krijgt u van ons uw persoonlijke inloggegevens met een korte instructie hoe de app werkt.

 

Heeft u opmerkingen of ideeën? Laat het ons weten.

Lees ook ons Persbericht.