Wat zeggen onze ouders over ons


"Ons zoontje gaat wekelijks met veel plezier naar Wee-Play, wanneer we arriveren verschijnt een lach op zijn gezicht wanneer hij (een van) zijn juffen ziet. Wij als ouders waarderen de diverse mogelijkheden qua opvang, de flexibiliteit, de betrokkenheid en de fijne sfeer!"

 

Manon (mama van Elliott)


"Wij kiezen voor  Wee-Play omdat het kort in de buurt ligt en alles wat is besproken tijdens ons eerste gesprek ons meteen beviel. Jullie zijn een super team en iedereen helpt ons altijd  als er iets is of als er vragen zijn. Jullie staan altijd voor ons klaar."

 

Shirley (mama van Brendon)


"Wee-Play voorziet in flexibele opvang, denkt mee met het gezin en nog het meest belangrijke is dat de kinderen voorop staan. Afspraken rondom zorg worden nagekomen en de kinderen voelen zich lekker op hun gemak. Bovendien vind ik dat als er eens iets is het met elkaar wordt opgelost."

 

Jacqueline (mama van Tijl en Belle)


"Wij hebben gekozen voor Wee-Play vanwege de fijne, positieve sfeer die er hangt, de open houding van de pedagogische medewerkers en de uitdagende uitstraling van de groepen. Daarnaast is het voordeel en gemak van het digitale systeem (aan-, afmelden / logboek / nieuwsbrief) en de flexibiliteit een groot voordeel. Wat wij ook belangrijk vinden is het betrekken van de ouders en dit doen zij door het organiseren van ouderactiviteiten."

 

Bart en Maartje (ouders van Sal)


"Wat ons destijds (alweer 5 jaar geleden) heeft doen besluiten om over te stappen van kinderdagverblijf is de flexibiliteit die jullie bieden. Maar ook de ruime openingstijden, het digitaal aanvragen via ROSA, de snelle reactie bij een korte termijn aanvraag en zeker niet onbelangrijk, betaling per afgenomen half uur. Het grootste pluspunt vind ik de deskundigheid en het contact van de leidsters naar de kinderen maar ook naar ons toe. Dit is gebaseerd op vertrouwen, veiligheid en respect."

 

Helga (mama van Jaan en Tije)


"Wij hebben voor Wee-Play gekozen vanwege de flexibele uren die we bij jullie kunnen afnemen. Wij werken beide onregelmatig dus flexibel is voor ons super. We bevelen jullie zeker aan andere ouders aan."

 

Angela (mama van Esmee)


"Wij zijn zeer tevreden over de opvang die jullie aanbieden. Het is bij ons in de buurt, jullie hebben ruime openingstijden en we hoeven geen vaste dagdelen te reserveren. Het grootste pluspunt vinden wij de vroege openingstijden."

 

Hanneke en Erwin (ouders van Juul )